Biluthyrning Lissabon

Prisjämförelse av biluthyrning i Lissabon
Hitta bra erbjudanden på små och ståra billiga hyrbilar i Lissabon för din semester

Sök biluthyrning Lissabon

 

Information om biluthyrning

Det kunde inte vara enklare att hyra en bil i lissabon; den portugisiska huvudstaden: du kan plocka upp din hyrbil direkt från ankomsthallen på flygplatsen. Stora internationella namn som Avis, Budget, Europcar, Hertz och National har alla uthyrningsdiskar här, samt lokala företag som A Castanheira och Auto Jardim. Priserna börjar på runt 580-700 SEK per dag för en liten bil.

När du har din hyrbil kan du utforska staden på ditt eget sätt. Att köra här är ganska likt att köra hemma – man använder högertrafik, till exempel. I Lissabon finns det tre huvudsakliga hastighetsbegränsningar: 50 km/h inom stadsområde; 90km/h i lantliga områden; och 120km/h på motorvägar. Rejäla böter delas ofta ut till dem som bryter mot dessa begränsningar, så var uppmärksam på hastigheten hela tiden. De flesta andra trafikförseelser ger också böter, inklusive maxböter på 5600 SEK för att använda mobiltelefon medan man kör.

Parkering på gatan i centrala Lissabon existerar knappt tack vare stadens trånga, slingrande gator. Det finns dock ett stort antal parkeringshus runtom i Lissabon, och de flesta har väldigt rimliga priser för parkering över natten om du inte redan har plats på ditt hotell.

Ett bra sätt att använda sitt fordon är att ta en dagstur ut ur staden. Många stränder och golfbanor ligger precis utanför Lissabon, så du behöver inte köra mer än en timme för att utforska dem.